Cash Giveaway by FarhanaJafri

Assalamualaikum semua... Okay...pertama kali aku nak join GiveAway hari ni. GiveAway dari Blogger Farhana Jafri yang awesome lagi comel. Senang sangat dia punya syarat-syarat. Jadi, tak perlulah korang memalas taknak join kan. Jadi, jom join untuk merapatkan lagi hubungan sesama rakan taulan di alam maya ini.. Hehe... Jom!

Cash Giveaway by FarhanaJafri
Syarat-syarat nak join ni meh la aku sertakan sekali kat bawah ni ye. Lebih mudah dan senang korang nak tahu kan.
Syarat-syarat untuk join GA :
1) Follow blog Farhana Jafri
2) Buat entri bertajuk 'Cash Giveaway by FarhanaJafri' dan backlink kembali ke entri ni. 
3) Letak link di bahagian komen dan share juga di semua social media you guys. 
Okay...itu sahaja... Senang kan! jadi ape lagi.. Cepat-cepatlah join ye! Nak join, klik jer kat banner atas tuh... Ok tata titi tutu...

3 comments:

  1. Terima kasih farisya sebab join & Support GA ni :)

    http://www.farhanajafri.com/2018/04/senarai-pemenang-cash-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete