Jalan-Jalan Ke Dreamworld Playland, IOI City Mall Putrajaya

Assalammualaikum....

Saat bercerita tentang jalan-jalan bersama sanak-saudara pasti teruja dan menyeronokkan. Okay... cerita ni sebenarnya dah lama berlalu. Tapi terasa baru nak update di Blog Eisya ni. 


Dua minggu selepas menjelangnya raya Aidilfitri hari tu, Eisya dan saudara-mara lain berjalan-jalan ala-ala Cuti-Cuti Malaysia gitu di Dreamworld Playland, IOI City Mall Putrajaya. Kitorang seromok sebab dapat bermain hampir 1 hari di sini secara PERCUMA sahaja. Nak tahu kenapa dapat FREE? Ofcourse la sebab kakak sepupu Eisya yang tengah hot blogger, LeYa tuh dapat tiket ke sini. 


Eisya rasa macam kanak-kanak ribena pulak hari tu sebab terjebak bermain bersama dengan saudara-mara yang kecil. Mulanya, hanya untuk menjaga keselamatan mereka yang kecil ni. Tapi bila dah semakin seronok, lupa pulak diri... Hahaha...

  
Tengok tu!!! Macam terexcited pulak kan Eisya ni. Satu playland tu Eisya keliling dan turut serta riang ria bermain bersama. Alaa... kiranya anggap aje lah Eisya ni masih kecil ye. 

Okay la... Malas lah Eisya nak bebel panjang-panjang kan... Jom lah korang-korang semua... Tengok je aksi-aksi kami bermain dengan gembiranya di Dreamworld Playland ni. 

Apa yang ditunjuk tu Eisya weeyyy...

Antara permainan yang ada di situ

Khusyuk bermain Magic Sand bersama-sama

Woooiiiiii..... Siapa yang bebudak ni... Ahahaha...

Bajet-bajet cun pulak

Tahu la lapar... Takyah la pasir tuh pun nak dimakannya... 


Haaaa.... Rasanya cukup lah sampai kat sini sahaja yang Eisya boleh ceritakan pengalaman Eisya bercuti hari tu.. 

Untuk maklumat lanjut, boleh lah hubungi atau layari laman web di bawah:-

AlamatIcescape, Ice Skating Rink, IOI City Mall, IoI Resort, 62502 Putrajaya, Selangor
Telefon03-5022 2208
Laman Web: Dreamworld Playland

1 comment:

  1. Amboi3x.... Seronok sangat tu sampai pasir pun nak ditelannya... Hahaha..

    ReplyDelete