Salam semua... Dah lame Eisya tak update blog ni kan... Banyak betul sawang2 dah melekat kat blog ni.. hehehehe.....

Hari ni, Eisya nak cakap tentang mood manusia ni berbeza-beza... Hari ini gembira.. Esok mungkin sedih.. Lusa marah.. Dan seterusnya... Kenapa manusia perlu ade perasaan semua tuh??? Ye lah... kalau satu mood jer bosan plak kan... Lagi pun setiap ciptaan pasti ade hikmah nyer... Wahhhh.....pandai sungguh Eisya berkata-kata... 

Sebenarnye Eisya rase bosan hari ni... Tersangatlah bosan... Tak tahu nak buat ape... Haishhh.....



Betapa bosannye Eisya sampai tahap macam ni lah... hehehehe...

Snoring Sleeping Zz Smiley Clip Art

Terase nak tido...Tapi xboleh tido.... Ape yg patut Eisya buat ni??? Eeeee..... bosannyer....... 
Tahun ini saya akan menduduki UPSR.... Emmm.... risau rasa nyer.... huh... takut... gementar.... semua ada bersarang dalam kepala saya... Tapi saya akan tetap berusaha mencapai kejayaan sebaiknye... InsyaAllah...


Study for Exam...

by on January 24, 2011
Tahun ini saya akan menduduki UPSR.... Emmm.... risau rasa nyer.... huh... takut... gementar.... semua ada bersarang dalam kepala saya... T...
Masa yang ditunggu tunggu sudah tiba. Aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua penduduk dunia.


SeLaMaT TaHuN BaRu 2011

Selamat Tahun Baru 2011

by on January 01, 2011
Masa yang ditunggu tunggu sudah tiba. Aku ingin mengucapkan Selamat Tahun Baru 2011 kepada semua penduduk dunia. Se La MaT Ta HuN B...